Hotel Aparthotel

|

Hotel Aparthotel ***

Adresă: Str. Consiliul Europei Nr. 7
  Sighișoara, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 779432

Mobil: +40 755 088158

Fax: +40 265 773082

Contact: Ratiu Sorin

Web:

GPS: 46.22094 - 24.79861

 

Descriere

Hotelul este amplasat intr-o zona cu acces usor dinspre drumul E 60 si in apropierea principalelor punct de interes turistic si economic.

Facilitati generale:
Acces bucatarie, Incalzire centrala, Servicii de spalatorie, Parcare, Acces cu animale de companie, Room-service, Loc de campare, Servicii de calcat haine, Conexiune wireless, Bar, Seif, Receptie 24/24h, Acceptare carti de credit, Spatiu pentru pastrat bagaje, Inchiriere masini, Wake-up, Parcare supravegheata.

Dotari in camere: Tefefon, Baie cu cabina de dus, Aer conditionat, Frigider, TV, Conexiune internet, Radio, Baie cu cada, Uscator de par, Minibar, Birou, Cablu TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Aparthotel