Hotel Edelweiss

|

Hotel Edelweiss ***

Adresă: Str. Stana De Vale, Nr. 9
  Sovata, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 577728;+40 265 577748

Fax: +40 265 577835

Contact: Deak Levente

Web: www.hoteledelweiss.ro

 

Descriere

Situat pe una dintre minunatele vai ale statiunii Sovata, Hotel Restaurant Edelweiss este o investitie olandeza la standarde europene.

Hotelul are 15 camere cu doua paturi, cu posibilitatea de a introduce paturi suplimentare.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Fax, Transport auto, TV in living, Cutie de valori, Parcare, Gradina/curte, Acces la bucatarie, Spalatorie, Room service, Terasa, Plata cu cardul, Foisor in curte, Gratar/barbeque, Living, Sala de mese, Seif la receptie, Semineu, Livada, Loc amenajat de joaca, Bar, Restaurant, Sala de conferinte, Tichete de vacanta.

Facilitati camere: Frigider in camera, Baie cu cada, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Minibar in camera, Telefon in camera, Camera cu TV.

Tarife :

1 pers./noapte 15 EURO
2 pers./noapte 25 EUR
3 pers./noapte 30 EURO

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Edelweiss