Hotel Victoria

|

Hotel Victoria ***

Adresă: Str. Tineretului Nr. 4A
  Costineşti, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 734949

Mobil: +40 720 337890

Contact: Sidorencu Alina

Web:

 

Descriere

Hotel dat in folosinta in 2008, situat in centrul Costinestiului si la 5 minute mers pe jos de plaja, va pune la dispozitie 28 de camere duble si 4 apartamente. Fiecare camera are baie proprie cu dus-hidromasaj, Tv, frigider, aer conditionat, internet si telefon. La parter se poate servi masa in restaurantul unitatii.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, cutie de valori, internet prin cablu, schimb valutar, parcare, terasa, plata cu cardul, living, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Victoria