Hotel Univers T

|

Hotel Univers T ***

Adresă: Str. Tineretului 53-55
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 552088

Fax: +40 264 414158

Web: universt.ro

GPS: 46.772893 - 23.626871

 

Descriere

Hotel Univers T este amplasat in vecinatatea Centrului Comercial Iulius Mall, a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, a Universitatii „Dimitrie Cantemir" si a lacurilor din Cartierul Gheorgheni.

Camerele si apartamentele hotelului Univers T sunt decorate in stil modern minimalist, dispun de aer conditionat, internet de mare viteza, birou, telefon international direct, minibar, televizoare LCD, uscător de păr, baie cu dus si cada, toate fiind gandite pentru a va asigura un grad de confort ridicat.

Mai mult, avem apartamente de lux, cu dormitor separat si un salon spatios, iar unele camere va ofera o vedere privilegiata inspre lacul Gheorgheni.

Tarife:
Camera SINGLE – 180 RON

Camera DUBLA – 225 RON

SUITA – 260 RON

APARTAMENT – 310 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Univers T