Hotel Best Western Balvanyos

|

Hotel Best Western Balvanyos ****

Adresă: Str.Balvanyos Nr.4074
  Balvanyos , jud. Covasna, Romania

Telefon: +40 267 360700

Fax: +40 267 360310

Web: elbalvanyos.ro

 

Descriere

Hotelul Grand Balvanyos de 4 stele beneficiază de o amplasare liniştită, fiind înconjurat de păduri. Toate camerele sunt mobilate în stil elegant şi modern, oferind vedere panoramică la Muntele Csoma.

Fiecare cameră spaţioasă este dotată cu minibar, TV cu ecran plat şi acces gratuit la internet prin cablu. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice.

Restaurantul de la Hotelul Grand serveşte specialităţi din bucătăria românească tradiţională. În plus, oaspeţii pot comanda meniuri dietetice speciale şi prânzuri la pachet. Cafeneaua elegantă oferă cafea aromată şi o gamă largă de băuturi.

Hotelul oferă facilităţi de saună şi fitness, precum şi un serviciu de închirieri de biciclete, iar în apropiere oaspeții pot găsi un traseu înalt de frânghii.

Lacul vulcanic Sfânta Ana este situat la 8 km, iar la Peştera Sulfatara se poate ajunge pe jos în 10 minute. Gara Băile Tuşnad se află la 16 k

Tarife:
Cameră Single: 189 RON
Cameră Double: 245 RON
Junior Suite: 295 RON
Presidential Suite: 495 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Best Western Balvanyos