Hotel Fashion Center

|

Hotel Fashion Center ***

Adresă: BD Bucuresti Nr. 12
  Focşani, jud. Vrancea, Romania

Telefon: +40 237 206200

Web: www.sorste.ro

GPS: 45.696813 - 27.180862

 

Descriere

Hotelul Fashion Center din Focșani oferă camere cu aer condiționat și minibar, precum și o zonă de wellness și Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. Pune la dispoziție recepție deschisă nonstop, 2 restaurante à la carte și un bar. Micul dejun tip bufet este servit în fiecare zi.

Servicii
recepţie deschisă nonstop, check-in/check-out express, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, magazin de suveniruri/cadouri, prânz la pachet, fax/copiator, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, serviciu de transfer (contra cost), presă pentru călcat pantaloni, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu zilnic de menaj

General
camere pentru nefumători, capelă/altar, încălzire, aer condiţionat

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Fashion Center