Hotel Egreta

|

Hotel Egreta ***

Adresă: Str. Pacii, Nr. 3
  Tulcea, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 506250

Fax: +40 240 517103

Web:

GPS: 45.178936 - 28.8052

 

Descriere

Situat în Tulcea, Egreta Hotel este locul perfect pentru vizitarea Tulcea şi a împrejurimilor sale. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Acest hotel modern se află în vecinătatea atracţiilor populare ale oraşului cum ar fi Acvariul si Muzeul Natural de Istorie, Biserica Greaca Ortodoxa, Nouvelles Frontières/Simpa Turism.

Oferind oaspeţilor din hotel servicii de nivel superior şi o gamă largă de dotări, Egreta Hotel este decis să vă asigure că sejurul dvs. va fi cât se poate de confortabil. Pentru confortul şi plăcerea oaspeţilor, acest hotel oferă săli de conferinţă şi petreceri, lift, se admit animale de companie, bar, parcare auto.

Încearcă facilităţile de înaltă calitate ale camerelor, incluzând camere nefumători, pentru a te ajuta să îţi reîncarci bateriile după o zi lungă.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Egreta