Hotel Delta

|

Hotel Delta ***

Adresă: Str. Isaccei, Nr. 2
  Tulcea, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 514720;+40 240 514721;+40 240 516262

Fax: +40 240 516260

Web: www.hoteldelta.eu

GPS: 45.179711 - 28.803816

 

Descriere

Situat pe malul Dunării, Hotelul Delta 3 oferă camere dotate superb, cu vedere la port, de unde pleacă vasele de croazieră în Deltă.

Servicii
recepţie deschisă nonstop, check-in/check-out express, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, spălătorie, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi VIP în cameră, serviciu de călcătorie, suită nupţială, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, prânz la pachet, fax/copiator

General
camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, seif, camere izolate fonic, încălzire, magazine în hotel, aer condiţionat, zonă pentru fumători

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Delta