Hotel Mon Jardin

|

Hotel Mon Jardin ****

Adresă: Mahmudia, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 545511

Mobil: +40 728 020766

Fax: +40 240 545513

Web: www.hotelmonjardin.ro

GPS: 45.077733 - 29.082398

 

Descriere

Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere este oaza de lux, liniste si confort asigurata de hotelul nostru, cea mai moderna unitate de cazare din Delta Dunarii, cu facilitati si servicii de 4 stele.

Hotelul nostru va pune la dispozitie 28 de camere duble, o garsoniera si 2 apartamente, dotate cu tot confortul, la inaltimea calificativului de cazare de 4 stele pe care il are hotelul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Mon Jardin