Hotel Valentina

|

Hotel Valentina ***

Adresă: Str. Miorita Nr. 25
  Timişoara, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 497535

Fax: +40 256 497535

Web: www.hotelvalentina.ro

GPS: 45.751658 - 21.243508

 

Descriere

Hotel Valentina este amplasat in partea centrala a orasului Timisoara, in Complexul Studentesc, la 5 km fata de Gara de Nord si 10 km de la Aeroportul International Timisoara.

Hotel Valentina pune la dispozitia turistilor 16 spatii de cazare structurate in camere single, camere double matrimoniale si twin, toate fiind dotate cu tv-satelit, aer conditionat, frigider, uscator de par, acces internet, oferind confortul si linistea necesara petreceri unui sejur cat mai placut.

Facilitati:
- Acces internet
- Mic dejun inclus.
- Toate taxele sunt incluse.
- Aer conditionat, TV satelit, Frigider, Uscator de par.
- Room-service.
- Parcare proprie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Valentina