Hotel Central

|

Hotel Central **

Adresă: Str. Lenau Nr. 6
  Timişoara, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 490091

Fax: +40 256 490096

Web: www.hotel-central.ro

GPS: 45.752628 - 21.22903

 

Descriere

Hotel Central este asezat ultracentral, chiar in inima Timisoarei, la 100 de metri de Piata Victoriei, cu vedere spre Parcul Huniazilor si aproape de majoritatea punctelor de interes ale orasului: Opera Romana, Teatru, Catedrala Ortodoxa, Cinematografe, Muzeul Banatului.

Hotel Central este un hotel de doua stele, cu facilitati de trei stele, oferind clientilor sai liniste si confort deplin in cadrul celor 86 camere single, twin si double, dotate cu: aer conditionat, telefon, TV, internet etc, cat si apartamente mobilate modern, jacuzzi si multe alte facilitati pentru oamenii de afaceri, si in egala masura pentru turistii de leisure.

Alte facilitati: Receptie 24 de ore, Ziare, Camere nefumatori, Lift, Express Check-In/Check-Out , Seif, Camere izolate fonic, Incalzire, Camera de bagaje, Aer conditionat, Zona pentru fumatori, Parcare.

Tarife :
Camera single - 160.00 RON / noapte
Camera twin / double - 180.00 RON / noapte
Apartament - 360.00 RON / noapte
Apartament business - 360.00 RON / noapte

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Central