Nu exista poza

|

Hotel Oficial Titanic **

Adresă: Str. Cerbului Nr. 1
  Ghiroda, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 218188

Mobil: +40 744 395115

Fax: +40 256 218188

Web:

 

Descriere

Hotelul Titanic este situat la intrare in orasul Timişoara.

Facilitati si Servicii
Internet
Parcare
Telefon
TV
Baie cu dus
Frigider / Minibar
Night Club
Restaurant
Sala de conferinta
Room service
Schimb valutar
Seif
Terasa
Accesul permis animal

Comentarii

 
 
 
 
Hotel Titanic Timisoara este un Hotel de 3***curat,elegant cu preturi Rezonabile:Visitati www.HotelT
Am fost cazat cu cateva zile in urma in HotelTitanic Timisoara si pot sa va spun ca din cate Hotele am cautat in Timisoara 4-5 la nr.Hotel Titanic a fost un Hotel foarte curat cu preturi foarte bune foarte aproape de Aeroport si centrul Timisoarei.Am luat masa la Restaurantul Hotelului si pot sa va spun ca are un Meniu romanesc si International cu preturi foarte rezonabile si Mancare foarte buna.Nu ezitati sa visitati Hotelul Titanic amplasat pe Calea Lugojului,DN 6-E70 la intrarea in Timisoara.
Angajati si Conducerea Hotelului a fost foarte ospitalieri.Pe aceasta cale Va multumim. Fam.Popa V.
 Popa Vasile2010-06-05 07:32:24
 
 
 
 
multumit
am fost cazata la acest hotel si mia placut foarte mult .mia placut personalul ptr ca tot timpul au un zimbet pe buze si vorbesc foarte frumos si civilizat.am srvit masa afara pe terasa .o terasa plina de flori care iti da o stere de bine chiar am intrebat pe ospatara cine se ocupa de aceste flori cine la ingrijeste si am ramas placut surprinsa sa aflu ca chiar prorpietara hotelului. va spun din suflet daca mergeti in timisoara nu ezitati sa va cazati la acest hotel.din partea mea are nota 10 din toate punctele de vedere .am uitat sa va spun au o mincare extraordinara de buna si traditionala si internationala incercati burrito mexican e o delicatese.
 mihaela roman2011-03-13 08:22:35

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Oficial Titanic