Hotel

|

Hotel Dorna ****

Adresă: Str. T. Vladimirescu Nr. 5
  Vatra-Dornei, 725700, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 370038

Fax: +40 230 370035

Web: rna.ro

 

Descriere

Hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastră este asigurat de cele mai bune servicii şi facilităţi şi unde va puteti bucura de o ambianţă caldă, relaxantă şi rafinată, indiferent că sunteţi într-o excursie sau din motive de afaceri. Situat in inima frumoasei staţiuni Vatra Dornei, la baza Pârtiei Parc, Hotelul Dorna pune la dispoziţia dumneavoastră 40 spaţii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Deluxe, apartamente Deluxe si Suite Superior.

Centrul Wellenss & Spa cu piscină încălzită, saună umedă, saună uscată, jacuzzi, sală de fitness este doar una dintre facilităţiile cu care răsfăţăm orice vizitator.

Restaurantul cu capacitate de 120 locuri vă invită să serviţi bunătăţiile casei preparate de multi-premiatul maestru bucătar .

Vă aşteptăm şi vă dorim şedere plăcută!

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Dorna