Nu exista poza

|

Hotel Bucovina **

Adresă: Str. Ana Ipatescu, Nr.5
  Suceava, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 530000

Fax: +40 230 520250

Web: www.hotelbucovina.ro

 

Descriere

Hotelul BUCOVINA SEVERIN Suceava are o tradiţie impresionantă de peste 30 de ani în domeniul furnizării serviciilor de cazare în Suceava.

Amplasamentul are o valoare deosebită, hotelul găsindu-se într-o zonă intens populată, pe artera principală a municipiului reşedinţă de judeţ, în vecinătatea principalelor obiective turistice (Mănăstirea "Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava", Cetatea de Scaun, Hanul Domnesc) şi administrative (Prefectura, Trezoreria, Primăria) ale Sucevei.

Tarife:
Cameră single: 56 RON
Cameră double: 70 RON
Cameră matrimonială: 100 RON
Apartament cu 2 camere: 126 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Bucovina