Nu exista poza

|

Motel Casa De Piatra ***

Adresă: Com. Scheia Str.Humorului, Nr. 961A
  Sfântu Ilie, jud. Suceava, Romania

Web:

 

Descriere

Hotelul Casa de Piatră este situat la marginea oraşului Suceava, la 5 minute de centrul oraşului şi de cetate. Acesta serveşte preparate culinare europene şi tradiţionale româneşti. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet Wi-Fi şi servicii gratuite de spălătorie şi călcătorie.

Camerele de la Casa de Piatră oferă aer condiţionat şi au TV cu ecran plat şi minibar. Băile private sunt dotate cu duş, uscător de păr, halat de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii pot utiliza cada cu hidromasaj şi sauna, la un cost suplimentar.

Mănăstirea pictată Voroneţ şi pârtia de schi Humor este la 30 de minute de mers cu maşina.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Casa De Piatra