Hotel Pami (Decapa)

|

Hotel Pami (Decapa) ***

Adresă: Str. Calea Manastur, Nr. 39
  Cluj-Napoca, 400372, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 406333

Mobil: +40 733 404031

Web: www.hotelpami.com

GPS: 46.764324 - 23.546448

 

Descriere

Intim şi în acelaşi timp rafinat, elegant si degajat, hotelul este situat pe artera vestică a oraşului Cluj Napoca pe drumul E 60 dinspre Borş, la 5 minute de centrul istoric al oraşului.

Hotelul oferă o paletă largă de servicii in spaţii diferite, plăcut amenajate cu o arhitectură modernă. Fie că vă doriţi atmosfera oficiala a unei întâlniri de afaceri sau a unei conferinţe, fie cadrul fierbinte si intim al unei cine în doi urmate de o noapte relaxantă petrecută într-una din camerele cu jacuzzi, hotel pami va ofera un ambient deosebit pentru turismul de afaceri si cel de agrement.

Tarife:
Camera single - 175 RON
Camera double - 250 RON
Camera double in regim de single ( deluxe )- 225 RON
Camera matrimonial - 250 RON
Apartament - 300 RON
Suite jacuzzi - 320 RON

Facilităţi

Servicii

Servicii gratuite: Parcare, Room service, Mic dejun la pachet, Internet wireless, Aer condiţionat, Trezire la cerere, Cameră de bagaje, Rezervări bilete de avion, Ziare si reviste, Păstrare valori, Parcare pazită. Servicii contra cost: Transfer aeroport, Rent a car, Minibar, Servicii de spălătorie, Sală de conferinţe, Evenimente, Fax, Copiator, Telefon inter si internaţional, Pat suplimentar, Servicii VIP, Aer condiţionat, Minibar, TV cablu, Telefon, Uscător de păr, Internet wirelles.

Parcare

Parcare pazită.

Sală de conferinţe

Centrul de conferinţe Pami vă oferă toata logistica şi aparatura necesară pentru organizarea unei conferinţe în condiţii optime: Videoproiector, Flipchart, Microfon, Instalaţie de sunet, Aer condiţionat, Traduceri simultane.

Organizare de evenimente speciale

Alegerea si rezervarea salii de restaurant, reprezinta primul si cel mai important pas in organizarea unei nunti. Restaurantul Pami va pune la dispozitie una din cele mai moderne sali de nunti din Cluj – Napoca. Capacitatea maxima a salonului este de 150 - 200 de locuri, si este dotata cu aer conditionat, filtrare de aer, luminozitate diferenţiata în funcţie de momentul nunţii, inventar de servire de cea mai buna calitate. Personalul care deserveşte nunta este unul foarte atent, profesionist si gata să satisfacă cele mai exigente cerinţe. Prin colaboratorii noştrii vă putem oferi toate serviciile necesare organizării unei nunţi la cel mai înalt nivel. Cocktail-uri: Echipa noastră işi foloseşte întreaga experienţă ( Calificări profesionale si Studii de Specialitate efectuate la şcoli de renume Internaţional ) pentru ca dumneavoastră sa aveţi un eveniment special. Nunţi: Alegerea si rezervarea sălii de restaurant, reprezintă primul si cel mai important pas in organizarea unei nunţi. Restaurantul Pami vă pune la dispoziţie una din cele mai moderne săli de nunţi din Cluj – Napoca. Capacitatea maximă a salonului este de 150 - 200 de locuri, şi este dotată cu aer condiţionat, filtrare de aer, luminozitate diferenţiată în funcţie de momentul nuntii, inventar de servire de cea mai bună calitate. Personalul care deserveşte nunta este unul foarte atent, profesionist si gata sa satisfacă cele mai exigente cerinţe. Prin colaboratorii noştrii va putem oferi toate serviciile necesare organizării unei nunţi la cel mai inalt nivel. Mese festive: Organizăm oricare din următoarele evenimente în unul din cele 3 saloane diponibile, in funcţie de numărul de persoane si bugetul alocat: Aniversări speciale, Zile de naştere, Petreceri de firme, Mese de afaceri. Banchete: Noi, cei responsabili de restaurantul Pami, ştim că festivitatea voastră de absolvire este foarte importantă pentru voi. De aceea vă oferim servicii si produse de calitate pentru un banchet de neuitat. Vrem să ai incredere în noi, pentru că şi noi am fost ca voi şi de aceea ne vom incadra cu siguranţă în bugetul vostru. Vă aşteptăm! Botezuri: Viaţa este un continuu şir de evenimente. Dar unul dintre ele "naşterea copilului" vă va transforma integral viaţa si insăşi percepţia ei. De la un botez mai restrâns într-unul din saloanele private pâna la unul de pomina cu 150 de invitaţi, restaurantul Pami vă oferă toate ingredientele pentru un botez de neuitat.

Camere

Descriere (dotări)

HOTEL PAMI are o structură de 36 camere,din care 8 camere single,15 camere duble,9 camere matrimoniale si 4 apartamente KING SIZE, din care unul dotat cu jacuzzi (sistem hidromasaj) .Toate spaţiile de cazare au in dotare telefon ,TV color si cablu TV,internet gratuit. Parcarea hotelului este gratuită si pazită. Hotelul dispune de o sală de conferinţe cu o capacitate de 50 de locuri.

Restaurant

Restaurantul Pami are o arhitectură modernistă în care atmosfera liniştită este completată de priveliştea minunată oferită de facultatea de Agronomie care se află în imediata apropiere. Restaurantul dispune de 150 de locuri în regim sitting si 200 de locuri pentru evenimente de tip standing. Meniul este unul avangardist în care sunt selectate preparate din bucătăria europeana, asiatică si cea romanească. Vă puteţi delecta cu unul din preparatele gătite la gheridon in faţa dumneavoastră, acompaniat de un vin deosebit selecţionat de către somelierul restaurantului, de la cele mai renumite case de vinuri atât din ţara cât şi din lumea nouă a oenologiei.

Dotări

Dotări generale:

 • ParcareParcare
 • BarBar
 • Room ServiceHandicapaţi
 • RestaurantRestaurant
 • Conexiune WirelessWireless
 • Conexiune InternetInternet
 • Mic dejun inclus în preţMic dejun

Dotări camere:

 • TelefonTelefon
 • Aer condiţionatAer condiţionat
 • Cablu TVCablu TV
 • TelevizorTelevizor
 • SeifSeif
 • Uscător de părUscător de păr

Galerie Foto

Hotel Pami (Decapa) Cluj-NapocaHotel Pami (Decapa) Cluj-Napoca / 1Hotel Pami (Decapa) Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Pami (Decapa)