Hotel Angelo Airporthotel Bucharest

|

Hotel Angelo Airporthotel Bucharest ****

Adresă: Calea Bucurestilor 283
  Otopeni, jud. Ilfov, Romania

Telefon: +40 21 2036547;+40 21 2036505

Fax: +40 21 2036530

Web: www.angelo-bucharest.com

 

Descriere

Acest hotel modern este situat la o plimbare de doar câteva minute de Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Oferă serviciu de transfer gratuit, acces Wi-Fi gratuit, restaurant deschis nonstop şi parcare păzită gratuită.

Oaspeţii de la Angelo Airporthotel îşi pot savura băutura preferată la barul Sky Gate, care oferă specialităţi româneşti şi internaţionale.

Camerele izolate fonic sunt dotate cu facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, minibar şi seif. Acestea sunt prevăzute cu aer condiţionat.

Situat în Otopeni, în partea de nord a Bucureştiului, Angelo Airporthotel Bucharest este amplasat pe drumul european E60, cu legături bune de transport spre oraşele din nordul Transilvaniei şi spre staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Angelo Airporthotel Bucharest