Hotel Ciucas

|

Hotel Ciucas *

Adresă: Bd. Nicolae Iorga Nr. 50
  Vălenii de Munte, 106400 , jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 280425

Fax: +40 244 280425

Web: www.hotelciucascoop.ro

 

Descriere

Hotelul dispune de 99 locuri de cazare situate in 4 camere cu un pat, 29 camere cu 2 paturi, 3 camere cu 3 paturi, 6 camere cu 4 paturi si 2 apartamente.

Camerele sunt dotate cu TV color prin cablu, centrale termice proprii amplasate pe fiecare nivel, asigurand in permanenta apa calda precum si caldura in sezonul rece.
Hotelul dispune de internet, restaurant clasificat la doua stele avand un numar de 234 locuri la mese , dispuse 146 in saloane si 88 in terasa acoperita.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Ciucas