Hotel Rowa Dany

|

Hotel Rowa Dany ****

Adresă: Bd. Carol I Nr. 46
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Mobil: +40 721 200720

Web: www.rowadany.ro

 

Descriere

Fiind asezat in centrul statiunii Sinaia, invaluit de frumusetea Muntilor Bucegi, Hotelul Rowa Dany iti ofera posibilitatea unei vacante de neuitat.

Hotelul dispune de 62 de camere duble si 4 apartajmente.

Facilitati cazare: Fax, TV in living, Internet wireless, Internet prin cablu, Sala de fitness, Parcare, Piscina, Masaj, Jacuzzi, Spalatorie, Room service, Sauna, Solarium, Plata cu cardul, Sala de mese, Seif la receptie, Bar, Restaurant, Sala de conferinte.

Facilitati camere: Internet in camera, Seif in camera, Uscator de par, Baie cu cada, Incalzire centrala, Aer conditionat, Baie in camera, Minibar in camera, Telefon in camera, Camera cu TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Rowa Dany