Hotel Paltinis

|

Hotel Paltinis **

Adresă: Bd. Carol I, Nr. 67
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 314651

Fax: +40 244 313234

Web:

GPS: 45.343761 - 25.543706

 

Descriere

Hotelul Paltinis se gaseste in statiunea Sinaia, cunoscuta si sub numele de "Perla Carpatilor", fiind amplasat pe DN 1, la 120 km de Bucuresti si la 45 km de Brasov, chiar in centrul orasului Sinaia.

Hotelul dispune de spatii de cazare de o stea si de doua stele dintr-un total de 93 camere care insumeaza 181 locuri de cazare distribuite in camere de 1 pat, 2 paturi, 3 paturi, apartamente, garsoniere si suite.

Hotelul dispune de parcare proprie pentru circa 100 autoturisme, centrala termica proprie, centrala telefonica automata, spalatorie - calcatorie, salon de coafura si cosmetica.

Dotari camere: Pat matrimonial, TV si cablu, Minibar.

Tarife: 138 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Paltinis