Hotel Marea Neagra

|

Hotel Marea Neagra ***

Adresă: Str. Calea Codrului Nr. 8
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 311053

Fax: +40 244 311063

Web: www.hotelmareaneagrasinaia.ro

 

Descriere

Hotelul Marea Neagra situat in statiunea Sinaia dispune de 34 spatii ce cazare structurate in 17 camere duble cu pat matrimonial si 17 camere duble twin.

Facilitati cazare: fax, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, living, sala de mese, seif la receptie, bar, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Tarife:
Camera dubla matrimoniala : 150 lei / zi
Camera dubla twin : 150 lei / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Marea Neagra