Hotel Mara

|

Hotel Mara ***

Adresă: Str. Toporasilor Nr. 1A
  Sinaia, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 315113;+40 244 315114

Fax: +40 244 310551

Web: www.hotelmarasinaia.ro

 

Descriere

Aflat la aproximativ 4 kilometri distanta de centrul statiunii, Hotel Mara Sinaia este una dintre cele mai bune structuri de cazare din tara.

Structura de cazare cuprinde 138 de camere, dintre care 22 single, 18 double twin, 50 double matrimoniale, 20 duble matrimoniale de lux, 19 duplex, 4 apartamente Junior, 4 apartamente Senior si un apartament de lux.
Dotarile camerelor cuprind televizor color, minibar, telefon cu acces international, instalatie de aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, dus, conectare la internet.

Facilitati generale:
- Sali conferinta
- Restaurant clasic
- Servicii de secretariat - fax, copiator, echipament audio-video, conectare la internet.
- Piscina acoperita si in aer liber, sauna

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Mara