Hotel Meridian

|

Hotel Meridian ***

Adresă: Str. Eroilor Nr. 12
  Orșova, jud. Mehedinţi, Romania

Telefon: +40 252 362800

Fax: +40 252 362810

Web: www.hotelmeridianorsova.ro

 

Descriere

Situat la doar 200 de metri de fluviul Dunărea şi de Porţile de Fier pitoreşti, Hotelul Meridian se află în centrul oraşului Orşova. Oferă acces Wi-Fi gratuit şi camere spaţioase dotate cu aer condiţionat. Restaurantul serveşte mâncăruri româneşti şi internaţionale.

Camerele moderne ale Hotelului Meridian Orşova includ un TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi o baie cu uscător de păr. Unele beneficiază şi de balcon.

Oaspeţii se pot relaxa pe terasă şi au la dispoziţie o recepţie cu program non-stop şi un centru de afaceri. Puteţi juca biliard şi darts, la un cost suplimentar.

Este disponibilă o parcare privată gratuită. Parcul naţional pitoresc Djerdap din Serbia este chiar dincolo de Dunăre, iar oraşul Drobeta-Turnu Severin se află la 25 km.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Meridian