Hotel Merkur

|

Hotel Merkur **

Adresă: Str. Cantar Nr. 1
  Miercurea Ciuc, 530150, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 316829

Mobil: +40 752 931185

Web: www.hotelmerkur.ro

 

Descriere

Hotelul Merkur, situată la 150 paşi de centrul oraşului Miercurea Ciuc, de Autogară şi Staţia de Cale Ferată vă aşteaptă cu 80 de locuri de cazare, oferând servicii de calitate la preţuri accesibile, punând la dispoziţia Dumneavoastră Restaurantul, Sala de protocol şi Sauna în scopul de a vă satisface exigenţele.

Hotelul Merkur clasificată, la două stele, vă stă la dispoziţie, pe patru niveluri cu 60 de locuri, în 28 de camere duble și 2 camere cu pat matrimonial. Se pot pune paturi suplimentare. Fiecare cameră dispune de baie proprie, televizor conectat la Tv cablu şi mobilă modernă.

Tarife:
Camera cu un pat: 100 RON
Camera cu două paturi: 140 RON
Camera cu trei paturi: 180 RON


Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Merkur