Hotel Hunguest Fenyő

|

Hotel Hunguest Fenyő ***

Adresă: Str. Nicolae Balcescu Nr. 11
  Miercurea Ciuc, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 311493

Fax: +40 266 372181

Web: www.hunguest-fenyo.ro

 

Descriere

Recent modernizat hotelul dispune de 8 etaje, 93 camere complet utilate care stau la dispoziţia turiştilor. Camere cu unul sau două paturi, apartamente sau camere superioare aşteaptă alegerea dumneavoastră. Vă punem la dispoziţie şi camere pentru nefumători.
Hotelul nostru dispune de 27 camere cu pat patrimonial. Aceste camere sunt dispuse la fiecare etaj şi beneficiază de privelişti deosebite, atât spre parcul central cât şi spre vârfurile munţilor Harghitei.
În camere există: telefon, tv color, televiziune prin cablu, posibilităţi de conectare la internet, minibar, băi cu cadă dotate cu uscător de păr.
În camerele cu pat matrimonial pot fi cazate maximum 3 persoane apelând şi la patul pliant (3 adulţi sau 2 adulţi plus 1 copil).
Camere pentru nefumători sunt patru.

Tarife:
Single: 240 Lei
Double: 284 Lei
Double superior: 328 Lei
Apartament: 417 Lei

Facilităţi

Activităţi

Excursii: vizitarea orasului Miercurea Ciuc, Plimbare in Ghimpes, Excursie la Lacul Rosu, Excursie la Harghita Bai, Excursie la Zetea, Vizitarea monumentelor sasesti din tara barsei, Calatorie in Tinutul Sarii. Divertisment: Program de petrecere ceangaiasca in Faget la hotarul de o mie de ani, "Zi petrecuta in Valea Girbea", Programe distractive la Lazarasti, Program de petrecere secuiasca in mina de sare din Praid, Seara secuiasca in restaurantul hotelului, Seara de petrecere cu foc de tabara. Odihna activa : Excursii la pestera, Cannoying, Panda de ursi in muntii Harghita, Plimbare cu trasura/ sania, Zbor cu planorul, Pescuit, Escaladarea muntilor, Oferta de tura in regiunea lacului rosu.

Organizare de evenimente speciale

Pentru diverse evenimente de familie, ocazii speciale, va stau la dispozitie atat salonul Melissa, cat si Salvia. Pentru alcatuirea meniului, planificarea bufetului, va stau la dispozitie personalul calificat al restaurantului. Va asiguram su amenajarea salii, huse pentru scaune, baloane, aranjamente florale.

Camere

Room Service

Pentru a servi micul dejun sau cina nu este nevoie sa parasiti camera. Micul dejun la pat sau la o cina romantica putem sa vi le servim intotdeauna in camera. Room service-ul functioneaza intre orele 8:00 - 23:00.

Restaurant

Restaurantul nostru se deosebeste prin combinatia ideala dintre bucataria internationala si cea traditionala. La noi confortul si traditia, distractia si mesele de afaceri gasesc un teren propice pentru a se desfasura in cele mai bune conditii. Salonul Melissa este locul unde se serveste atat micul dejun bufet cat si comenzile a la carte. Meniul va pune la dispozitie preparate din bucartaria internationala, ungureasca sau autohtona. Pentru gurmanzi bucataria va sta la dispozitie cu diferite specialitati.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • RecepţieRecepţie
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • Baie cu cadăBaie cu cadă

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • SaunăSaună
  • MasajMasaj
  • JacuzziJacuzzi
  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Hunguest Fenyő Miercurea CiucHotel Hunguest Fenyő Miercurea Ciuc / 1Hotel Hunguest Fenyő Miercurea Ciuc / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Hunguest Fenyő