Hotel Darina

|

Hotel Darina ***

Adresă: Str. Gheorghe Doja Nr. 177
  Târgu Mureş, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 259390

Mobil: +40 744 479868

Fax: +40 265 259390

Web: www.hotel.darina.ro

 

Descriere

Hotelul Darina a fost construit recent, dupa cele mai noi standarde, fiind situat la aproximativ 2 km de zona centrala a Targu Muresului.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, jacuzzi, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Tarife :
Camera dubla twin: 95 RON / zi
Camera tripla: 120 RON / zi
Camera single: 80 RON / zi
Apartament 2 camere: 200 RON / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Darina