Nu exista poza

|

Motel Darina ***

Adresă: Str. Principala Nr. 261/B
  Ungheni, 547605, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 328274;+40 265 328275

Mobil: +40 744 479868

Web: complex.darina.ro

 

Descriere

Motelul Darina are o piscină gratuită în aer liber deschisă în funcţie de sezon şi oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, minibar şi TV prin cablu. De asemenea, asigură acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare privată gratuită.

Restaurantul motelului Darina serveşte o gamă largă de preparate internaţionale. Chiar lângă proprietate există un loc de joacă pentru copii.

La cerere, sunt disponibile servicii gratuite de transfer la Aeroportul Transilvania, aflat în apropiere, la 3 km. Centrul oraşului Târgu-Mureş este la 13 km.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Darina