Hotel Dunarea

|

Hotel Dunarea **

Adresă: Str. Domneasca Nr. 13
  Galaţi, jud. Galaţi, Romania

Telefon: +40 236 418041;+40 236 418042

Fax: +40 236 461050

Web: www.galtour-dunarea.ro

GPS: 45.434855 - 28.054662

 

Descriere

Hotelul este situat în renumitul district de turism şi de shopping al oraşului. Distanţa de la hotel până în inima oraşului poate fi parcursă cu un autovehicul în doar 10 minute.

Dispune de 84 de camere. Toate camerele hotelului dispun de un uscător de păr, un mini bar şi un telefon. Băile dispun de un duş şi prosoape.

Restaurantul din incinta hotelului este o opțiune perfectă pentru cei care doresc să ia masa la hotel. Ca alternativă, oaspeții pot găsi numeroase restaurante internaționale la numai o distanță scurtă de mers pe jos de la hotel.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Dunarea