Hotel Concrete

|

Hotel Concrete ***

Adresă: Str. Principala Nr. 1A
  Ungheni, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 328388;+40 265 328327

Mobil: +40 731 309960

Fax: +40 265 328387

Web: www.hotelconcrete.ro

 

Descriere

Dacă doriţi să petreceţi câteva zile de vacanţă într-o ambianţă plăcută sau doar sunteţi în trecere prin Târgu Mureş, HOTEL CONCRETE este locul unde veţi găsi atmosfera ideală pentru odihnă.
Va stam la dispozitie cu 28 de camere double/single si 2 apartamente mobilate modern si cu toate dotarile necesare pentru ca dumneavoastra sa aveti o sedere cat mai confortabila si placuta.
Asiguram parcare pazita non-stop atat pentru autoturisme cat si pentru autocare.
Suntem situati la 10km de centrul orasului Targu Mures (10 minute de mers cu masina) si la 5 minute de Aeroportul International Transilvania.

Tarife 2013:

Camera dubla twin:100 lei / zi
Camera single: 80 lei / zi
Apartament 2 camere: 150 lei / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Concrete