Nu exista poza

|

Hotel Parc ***

Adresă: Str. Bibescu Nr. 12
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 251 418772

Fax: +40 251 418623

Web:

GPS: 44.320041 - 23.798919

 

Descriere

Situat in centrul orasului Craiova, clasificat la doua stele, Hotelul Parc ofera clientilor ce-i calca pragul servicii moderne de cazare si masa.

Facilitati generale:
- Restaurant
- Sala de conferinte
- Parcare

Facilitati camere: Televizor/cablu, Aer conditionat, Telefon/fax si Grup sanitar propriu

Tarife :
Single: 153 RON/zi
Double: 207 RON/zi
Apartament: 264 RON/zi

Facilităţi

Servicii

Restaurant (100 locuri), Bar, Terasa (70 locuri), Sala de conferinta, Parcare.

Parcare

Parcare pazita din curtea interioara.

Sală de conferinţe

Sala de conferinte, dotata cu videoproiector si flip-chart (30 locuri).

Organizare de evenimente speciale

Evenimente de familie: Nunti, Botezuri, Aniversari, Petreceri, Banchete, Evenimente de firma, Reuniuni (intalniri de afaceri, prezentari oficiale), Training (seminarii, cursuri), Congrese, Conferinte.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele sunt clasificate la doua si trei stele si dispun de baie cu dus sau cada, cablu TV, aer conditionat, servicii de internet, telefon in camera, spalatorie, minibar. Apartamentele sunt dotate cu TV, camera de zi generoasa, bar si birou.

Restaurant

Stiti ca o mancare buna este doar unul din elementele unei mese bune. Ar trebui sa fie un eveniment completat de ambianta, servicii, stralucirea unei bune companii si decor. La restaurantul Parc puteti petrece momente de neuitat, intr-un cadru intim savurand specialitati culinare traditionale. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri si dispune de terasa (70 locuri), sala de conferinte (30 de locuri) si bar. Sala de conferinte este dotata cu videoproiector si flip-charter. Restaurantul Parc poate fi si inchiriat pentru conferinte, simpozioane, protocoluri sau intruniri de afaceri. Personalul restaurantului ofera clientilor servicii impecabile, o diversitate de preparate din gastronomia romaneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine. De asemenea, in cadrul restaurantului se organizeaza:

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Parc