Hotel Jiul

|

Hotel Jiul ***

Adresă: Calea Bucuresti Nr.1-3
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 251 415655

Fax: +40 251 412462

Web: www.jiul.ro

GPS: 44.322037 - 23.796558

 

Descriere

Situat in centrul orasului Craiova chiar la kilometrul zero, pe DE 70 ce face legatura intre Timisoara si Bucuresti, hotelul reprezinta o atractie pentru oricine tranziteaza orasul.

Facilitati:
Restaurant.
Sala de conferinte cu o capacitate de 200 persoane
Room service.
Piscina.
Rent-a-car.
Parcare pazita
pastrarea obiectelor de valoare ale turistilor
serviciul pentru transportul bagajelor
trezirea clientilor la cerere

Tarife :
Single: 150 RON/zi
Apartament: 220 RON/zi
Dubla matrimoniala: 200 RON/zi
Dubla twin: 200 RON/zi

Localizare

Situat in centrul orasului Craiova chiar la kilometrul zero, pe DE 70 ce face legatura intre Timisoara si Bucuresti, hotelul reprezinta o atractie pentru oricine tranziteaza orasul. Hotelul este relativ aproape de gara Craiova, aflandu-se la aproximativ 2 km fata de aceasta si de aeroportul Craiova la aproximativ 6 km.

Facilităţi

Servicii

Pastrarea obiectelor de valoare ale turistilor, Serviciul pentru transportul bagajelor, Acordarea de prim ajutor, Trezirea clientilor la cerere (sistem automat de trezire), Primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei pentru turisti, Rezervarea de bilete la mijloace de transport, Informatii privind orarul mijloacelor de transport, Servicii cu plata neinclusa in costul camerei, Frizerie-coafura, Servicii telefonice, Servicii fax, Curatat, Calcat si reparat imbracaminte si lenjerie, Vanzari de marfuri, Rent-a-car, Room-service, Parcarea si paza autovehiculelor, Serviciul pentru curatat si lustruit incaltamintea.

Parcare

Parcare cu paza.

Camere

Descriere (dotări)

Capacitatea hotelului este de 396 locuri de cazare dispuse astfel: Camera cu 1 pat cu baie - 2; Camera cu 2 paturi cu baie - 163; Camera cu pat matrimonial cu baie - 28; Apartament cu baie - 5. Toate camerele sunt dotate cu televizoare color, telefon centrala digitala(posibilitati de acces international), frigider, baie proprie cu cada(apa rece-calda non stop) iar 48 de camere din cele 198 sunt dotate cu aparate de aer conditionat.

Împrejurimi

Hotelul Jiul detine o pozitie privilegiata in peisajul hotelier craiovean, fiind localizat in chiar inima Craiovei, pe Calea Bucuresti nr.1-3, la mica distanta de Hotel Europa si de Casa David, nu foarte departe de Curtea de Apel, CEZ Electrica, Teatrul National � Marin Sorescu �, Universitatea, Muzeul de Arta, precum si in proximitatea unui numar mare de banci, cluburi si restaurante. Accesul catre principalul punct feroviar al Craiovei, ca de altfel si spre Aeroportul Craiova este facil si rapid.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Servicii de spălătorieSpălătorie
  • Servicii călcat haineCălcat haine

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • SeifSeif

Galerie Foto

Hotel Jiul CraiovaHotel Jiul Craiova / 1Hotel Jiul Craiova / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Jiul