Hotel Helin

|

Hotel Helin ****

Adresă: Calea Bucuresti Nr. 88 BL. U10
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 251 467171

Mobil: +40 727 606060

Fax: +40 251 467172

Web: www.helinstrading.com

GPS: 44.320118 - 23.809991

 

Descriere

Hotelul Helin este situat in partea de est a orasului Craiova, la doar 10 minute de centrul orasului si 3-4 minute de aeroport, pe artera principala care leaga Bucurestiul de Timisoara, Arad si Oradea.

Facilitati:
- Camerele au o vedere superba spre oras
- Facilitati pentru persoanele cu handicap
- Camere pentru nefumatori
- Aer conditionat si incalzire centralizata
- TV prin cablu si satelit
- Birou de lucru
- Acces gratuit la internet
- Telefon cu acces international
- Camere cu mobilier modern
- Parcare pazita gratuita
- Jacuzzi in suita VIP
- Spalatorie
- Informatii

Tarife:
Small Single: 40 Euro/zi
Single Standard: 53 Euro/zi
Double: 60 Euro/zi
Garsoniera: 70 Euro/zi
Apartament: 79 Euro/zi
Suita VIP: 110 Euro/zi

Localizare

Hotelul Helin este situat in partea de est a orasului Craiova, la doar 10 minute de centrul orasului si 3-4 minute de aeroport, pe artera principala -Strada Calea Bucuresti - care leaga Bucurestiul de Timisoara, Arad si Oradea.

Facilităţi

Servicii

Sala de conferinta (pana la 150 pers), Restaurant 230 locuri, Gradina de vara 40 locuri, Night Club 50 locuri, Birou pt interviuri, Fax, Spalatorie, Serviciu limuzina, Transport la/de la aeroport, Inchirieri de masini, Seif receptie, Servicii de secretariat, Room-Service, Parcare supravegheata, Centru de afaceri, Internet, Lift hidraulic.

Sală de conferinţe

Sala de conferinta cu o capacitate de 35 locuri rezervata intalnirilor in cerc restrans,fiind ideala pentru proiecte.

Organizare de evenimente speciale

Printre ocaziile importante în care va stam la dispozitie va amintim: Nunti, Cununii civile, Transfer la / de la aeroport, Evenimente, ocazii speciale pentru firme, Aparitii speciale, Baluri, Banchete, Receptii, Turul oraaului, Filmari pentru reclame, Alte evenimente.

Camere

Descriere (dotări)

50 de locuri de cazare in camere single, double, apartamente si suite VIP, spatioase si decorate individual cu tesaturi, ornamente si mobilier in ton. Garsoniera ofera un spatiu placut si intim pentru cei care prefera locurile restranse, dar moderne. Camerele VIP ofera camere spatioase, de peste 40mp, jacuzzi cu hidromasaj- cromoterapie. Un spatiu pentru cei care doresc sa beneficieze de toate facilitatile Hotelului Helin. Apartamentele sunt destinate celor care doresc sa aiba parte de un spatiu modern si spatios in acelasi timp. Desi nu beneficiaza de toate spatiile largioferite de camerele VIP, camerele simple contin aproapte aceleasi dotari (mini-bar, programe TV prin cablu si satelit, data port pentru acces internet gratuit). Facilitati: TV cu cablu si canale prin satelit, Minibar, Control individual pentru clima/incalzire, Telefon direct

Restaurant

Sala de restaurant este un spatiu multifunctional ,cu o capacitate de 100 de persoane.

Dotări

Dotări generale:

  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RecepţieRecepţie
  • LiftLift
  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • SeifSeif

Galerie Foto

Hotel Helin CraiovaHotel Helin Craiova / 1Hotel Helin Craiova / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Helin