Hotel Europeca

|

Hotel Europeca ****

Adresă: Str. Pietatii Nr. 9-11-13
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 251 419586

Mobil: +40 744 646707

Fax: +40 251 419586

Web: www.hoteleuropeca.ro

GPS: 44.325951 - 23.803468

 

Descriere

Situat la numai 1 minut distanţă de centrul aglomerat al Craiovei, hotelul Europeca vă aşteaptă cu camere mari, elegante şi confortabile pentru ca dumneavoastră să vă relaxaţi şi să aveţi un sejur excelent.

Facilitati generale:
- Receptie
- 2 Restaurante
- Sala de conferinte
- Bar
- Terasa.
- Parcare proprie

Facilitati camere:
Tv, Retea de telefonie, Conexiune la Internet, Minibar, Ventilatie.

Tarife :
Camera dubla: 325 RON/zi; 295 RON/zi in regim single;
Apartament: 415 RON/zi
Camera single: 180 RON/zi

Localizare

Hotelul Europeca este situat, ideal,

Facilităţi

Servicii

Recepţie 24h, 3 săli de conferinţă (capacitate 680 locuri), 2 restaurante (capacitate 600 locuri), Parcare gratuită, păzită (50 de locuri), Acces gratuit la internet de mare viteză, Sistem de climatizare, Sistem de ventilaţie, Spălătorie şi călcătorie.

Parcare

Parcare de 50 de locuri, pazita.

Sală de conferinţe

Hotelul Europeca va pune la dispozitie trei sali de conferinta cu o capacitate totala de 680 de locuri. Salile de conferinta sunt dotate cu tot ce este necesar pentru ca receptiile, cursurile de pregatire, conferintele sau orice alt eveniment sa se poata desfasura

Organizare de evenimente speciale

Chiar dacă este vorba de nunţi, botezuri sau petreceri de companie, evenimentele organizate la Hotel Europeca vor rămâne de neuitat în amintirea dumneavoastră. Cele două săli de restaurant renovate la începutul anului 2010 vor încânta şi cele mai rafinate gusturi.

Camere

Descriere (dotări)

Hotel Europeca va pune la dispozitie 52 camere la standard de 4 stele, 13 camere la standard de 3 stele, restaurant, sala de conferinte multifunctionala, bar, terasa, parcare privata. Camerele sunt dotate cu: Telefon, Televizor, Radio, Acces la internet de

Restaurant

Aer curat. Restaurantele sunt dotate cu sistem climatronic si ventilaţie electronică. Spaţiu. Două săli de restaurant: de 400, respectiv 200 de locuri. Distracţie. Bar cu 40 de locuri şi terasă. Bucuraţi-vă de gustul îmbietor al mâncării şi aspectul modern al restaurantelor, fie că este vorba de o cină romantică, un prânz de afaceri sau un eveniment special. Un singur weekend petrecut în hotelul nostru nu este suficient să gustaţi toate preparatele pe care vi le oferim, dar cele pe care le veţi încerca vă vor face să reveniţi.

Dotări

Dotări generale:

  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RecepţieRecepţie

Galerie Foto

Hotel Europeca CraiovaHotel Europeca Craiova / 1Hotel Europeca Craiova / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Europeca