Hotel Everest

|

Hotel Everest ***

Adresă: Str. Uzinei Nr. 16-18
  Târgu Mureş, 540307, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 251124

Fax: +40 265 251104

Web: www.hoteleverest.ro

 

Descriere

Hotelul Everest*** inaugurat în anul 2003, beneficiează de o locaţie excelentă, fiind situat într-o zonă liniştită, la câteva minute de plimbare de centrul oraşului Târgu Mureş, în vecinătatea Sălii Polivalente.

Facilitati cazare: fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, sala de fitness, parcare, masaj, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, living, seif la receptie, bar, restaurant, beauty center, sala de conferinte, tichete de vacanta

Facilitati camere: internet in camera, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Tarife de cazare:

- 32 euro camera SGL (single)
- 42 euro camera DBL (double)
- 55 euro apartament (2 persoane)
- 15 euro pat suplimentar


*Tarifele includ mic dejun în valoare de 4,00 euro / persoană, aer condiționat, parcare privată, internet și taxa locală.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Everest