Hanul

|

Hanul Poienița ***

Adresă: Str. Stadionului Nr. 10
  Râmnicu Sărat, jud. Buzău, Romania

Telefon: 0374/961660 ; 0238/563675

Mobil: 0747060236

Fax: +40 238 563675

Contact: Madalina Cristez

Număr camere: 30

Web:

 

Descriere

Cu voie buna si bucate alese, Hanul Poienita si-a deschis portile acum mai bine de 30 de ani, in 1982. De atunci, oaspetii nostri se veselesc sau se odihnesc la noi dupa voia inimii.

Proaspat renovat, hanul este deschis cu drag pentru nuntasii, sarbatoritii sau calatorii care se opresc in Ramnic la sfarsit de saptamana. Si ca sa stiti unde veniti, aflati ca ne-a vizitat chiar si Regele Mihai!

Avem 64 de locuri, 30 de camere, 2 apartamente si locuri la masa pentru 250 de persoane. Ca vreti sa ne-ncercati bucatele sau paturile boieresti, va asteptam pe toti la han!

Tarife:
Cameră dublă – 100 lei
Apartament – 200 lei

Galerie Foto

Hanul Poienița Râmnicu Sărat / 1Hanul Poienița Râmnicu Sărat / 2Hanul Poienița Râmnicu Sărat / 3Hanul Poienița Râmnicu Sărat / 4

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hanul Poienița