Hotel Triumf

|

Hotel Triumf **

Adresă: Sos. Kiseleff Nr. 12 Sector 1
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 21 2223172

Fax: +40 21 2232411

Web:

GPS: 44.43666 - 26.103001

 

Descriere

Situat in imediata apropriere a Parcului Kiseleff, Hotelul Triumf unul din elegantele hoteluri bucurestene, se afla la doar cateva minute de Piata Victoriei, Gara de Nord si Parcul Herastrau.

Hotelul, clasificat la categoria 3 stele, fiind constuit pe 5 etaje ce pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 58 de camere dotate cu baie proprie dotata cu cabina cu dus, climatizare, minibar, linie telefonica internationala directa, televiziune prin cablu.

Camerele sunt impartite astfel: 51 camere de fumatori si 7 camere de nefumatori.

Deasemenea se pune la dispozitie parcare subterana, un club de internet, o sala de conferinte cu o capacitate de aproximativ 40 persoane dotata cu video proiector, ecran, flipp-chart si conectare la internet wireless, bar de zi, restaurant cu o capacitate de 75 persoane si terasa cu o capacitate de 30 persoane.

Tarife:
STUDIO: Single: 80 EURO; Double: 90 EURO
STANDARD: Single: 60 EURO; Double: 70 EURO

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Triumf