Hotel

|

Hotel Phoenicia Grand ****

Adresă: Bd. Alexandru Serbanescu Nr. 87 Sector 1
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 21 3000888;+40 21 3000889;+40 21 3000890;+40 31 1002061

Fax: +40 21 3000885;+40 21 3000891

Web: www.phoenicia.ro

 

Descriere

Grupul Phoenicia Hotels&Resorts este unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania - fiind un brand autohton romanesc.
Adresandu-se atat turismului de business cat si celui de leisure, Phoenicia Hotels & Resort a cunoscut o expansiune puternica in ultimii ani, oferind in prezent peste 6.000 de locuri de cazare in Bucuresti si pe litoralul Marii Negre.

Segmentul de business este reprezentat in Bucuresti de 3 hoteluri de 4 stele si 3 aparthoteluri: Phoenicia Grand Hotel **** situat in zona Baneasa, Phoenicia Express**** si Phoenicia Comfort ****, ambele situate in zona Otopeni, iar ca aparthoteluri, doua sunt situate in zona Baneasa, Phoenicia Apartments si Phoenicia Residential Apartments, iar unul se afla in centrul Bucurestiului - Phoenicia Apartments Unirii.

Tarife:
Camera single: 75 euro
Camera dubla: 85 euro
Camera single superior: 95 euro
Camera dubla superior: 105 euro
Junior suite: 120 euro

Facilităţi

Servicii

Servicii gratuite: - Internet de mare viteza in camere, lobby, mezanin, sali de conferinta - Acces sala fitness - Parcare exterioara pazita - Trezire la cerere - Mesagerie - Pastrare valori la receptie - Schimb valutar - ATM - Presa zilnica - Coltul Business - Serviciu permanent de securitate Dotari Baie Baile sunt spatioase, complet utilate si decorate modern. Fiecare baie este dotata cu: uscator de par, telefon, produse cosmetice, cada sau cabina de dus. Servicii contra cost - Transfer aeroport - Rent a car - Telefon cu linie directa nationala si internationala - Serviciu de curierat - Room service - Minibar - Spalatorie - curatatorie - Salon de infrumusetare - Masaj (serviciu disponibil si in camera)

Obiective turistice

Casa Poporului, Palatul Cotroceni, Arcul de Triumf, Ateneul Roman, Opera Nationala, Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa.

Sală de conferinţe

Indiferent de marimea sau conceptul evenimentului pe care doriti sa-l organizati, Phoenicia Grand Hotel va pune la dispozitie 7 sali de conferinta si 1 salon pentru intalniri private ce ofera un ambient placut si functional, fiind echipate in concordanta cu ultimele standarde tehnice. Salile de conferinta si saloanele de intalniri au o capacitate totala de 639 de locuri si sunt situate la mezaninul hotelului, a carui suprafata este de aproximativ 1000 mp. Pentru ca stim cat este de important sa fiti la curent cu ultimele stiri si evenimente, va facilitam accesul la informatii, punandu-va la dispozitie atat pe mezanin cat si in salile de conferinta internet wireless cu acces gratuit.

Organizare de evenimente speciale

Aveti o tema? Sau vreti un eveniment la scara inalta? Echipa noastra va crea pentru dumneavoastra evenimente autentice: cine festive, receptii, cocktail-uri...va vom oferi momente pretioase. O aniversare romantica, celebrarea unei zile de nastere sau o receptie de nunta memorabilia; oricare ar fi ocazia, echipa noastra o va face cu adevarat speciala.

Camere

Descriere (dotări)

La Phoenicia Grand Hotel luxul, eleganta si bunul gust definesc fiecare camera oferind clientilor nostri confortul si intimitatea dorita. Pentru ca detaliile sunt foarte importante, toate cele 348 de camere puse la dispozitie de Phoenicia Grand Hotel sunt mobilate si decorate intr-un stil modern. Cele 348 de camere sunt structurate dupa cum urmeaza: * 240 camere cu pat matrimonial * 2 camere cu pat matrimonial pentru persoane cu dizabilitati * 54 camere duble twin standard * 12 camere duble twin superioare * 14 camere cu pat baldachin * 21 apartamente Junior * 3 apartamente Executiv * Apartament Prezidential * Apartament Regal Dotari camera Toate camerele dispun de: sistem de climatizare, telefon cu linie directa (nationala si internationala), TV cu 53 de canale, minibar, acces internet, detector de fum.

Restaurant

Fie ca doriti sa luati masa cu prietenii sau cu partenerii de afaceri sau doriti sa serviti o cina romantica, Phoenicia Grand Hotel va ofera posibilitatea de a alege unul dintre cele trei restaurante cu specific diferit: - Restaurant Colosseum - specific international - Restaurant Kasttane - specific romanesc - Restaurant Saidoun - specific libanez - Restaurant Trattoria Don Vito - specific italienesc Va asteptam sa va destindeti intr-un cadru elegant si intr-o ambianta placuta la barurile din incinta hotelului, servind o cafea buna alaturi de o prajitura deliciosa. Lobby Bar Este locul unde luxul, eleganta si bunul gust se imbina intr-un mod armonios creand o atmosfera calda si relaxanta.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • SeifSeif
  • Pătuţ copiiPat copii
  • Baie cu cadăBaie cu cadă
  • Uscător de părUscător de păr

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • MasajMasaj

Galerie Foto

Hotel Phoenicia Grand Bucureşti / 1Hotel Phoenicia Grand Bucureşti / 2Hotel Phoenicia Grand Bucureşti / 3Hotel Phoenicia Grand Bucureşti / 4Hotel Phoenicia Grand Bucureşti / 5Hotel Phoenicia Grand Bucureşti / 6

Comentarii

 
 
 
 
Phoenicia
Am fost la Phoenicia si este SUPERRRR! Servicii de calitate superioara! Micul dejun este impresionant!
 Iulia2010-08-25 13:15:52

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Phoenicia Grand