Hotel Trianon

|

Hotel Trianon ***

Adresă: Str. Cobalcescu Nr. 9 Sector 1
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 21 3114927;+40 21 3114928

Fax: +40 21 3162281

Web: www.hoteltrianon.ro

GPS: 44.437886 - 26.08695

 

Descriere

Situat în centrul istoric al acestui oraş aglomerat, acest hotel superb îmbină o gamă impresionantă de facilităţi cu atmosfera caldă.

Servicii:
recepţie deschisă nonstop, check-in/check-out express, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, magazin de suveniruri/cadouri, prânz la pachet, închirieri auto, fax/copiator, serviciu de vânzare bilete, serviciu de transfer (contra cost)

General:
camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, încălzire, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, aer condiţionat

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Trianon