Hotel Caro Golf

|

Hotel Caro Golf ****

Adresă: Sos Fabrica De Glucoza Nr. 2-4 Sector 2
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 21 4074720

Fax: +40 21 4074721

Web: carohotel.ro

GPS: 44.475334 - 26.108687

 

Descriere

Hotel Caro este situat în partea de Nord a Capitalei pe strada Barbu Văcărescu, în apropierea selectelor cartiere Floreasca, Dorobanţi şi Pipera.

Hotelul oferă oaspeţilor săi 216 camere confortabile- Deluxe. Superioare si Standard, doua restaurante cu o capacitate de peste 300 de locuri, un lobby bar precum şi 1050 de locuri dedicate organizării de evenimente.

Facilitati:
spatii pentru nefumatori, aer conditionat, seif, minibar, TV, coffee maker, radio, ceas desteptator, uscator de par, Internet Wireless, parcare, room service 7, serviciu de spalatorie si curatatorie, serviciu de secretariat prin Business Center, serviciu concierge.

Tarife :
Camera standard cu pat matrimonial***: 59 EUR
Camera twin standard***: 59 EUR
Camera superioara king: 62 EUR
Camera twin superioara: 62 EUR
Camera DeLuxe: 69 EUR
Camera Horoscop**: 49 EUR

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Caro Golf