Hotel Bliss

|

Hotel Bliss ***

Adresă: Str. Sapte Drumuri Nr. 4C Sector 3
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 31 1025627;+40 31 1025628;+40 31 1025629

Mobil: +40 723 201193

Fax: +40 21 3243410

Web: www.hotel-bliss.ro

 

Descriere

Bliss Hotel 3*** este situat in centrul orasului Bucuresti, foarte aproape de National Arena.

Hotelul va ofera cazare la un nivel occidental in camere single cu pat dublu, duble, duble lux, matrimoniale si suit, toate dotate conform ultimelor standarde cu televizor, aer conditionat, incalzire centrala, 24 de ore room service, restaurant, facilitati de bar.

Facilitati cazare: fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, parcare, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta.

Tarife:
Camera Single: 52 Euro/noapte
Camera Dubla: 62 Euro/noapte
Junior Suite: 80 Euro/noapte

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Bliss