Hotel Belvedere

|

Hotel Belvedere ***

Adresă: B-dul. Mihai Eminiescu, Nr. 67
  Botoşani, jud. Botoşani, Romania

Telefon: +40 231 510200;+40 231 510300;+40 231 532848

Web: www.hotelbelvederebotosani.ro

 

Descriere

Amplasat într-un conac vechi, Hotelul Belvedere este situat în oraşul istoric Botoşani, la 200 de metri de Parcul Mihai Eminescu. Toate camerele au acces gratuit la internet prin cablu. De asemenea, hotelul oferă acces la internet Wi-Fi la recepţie, în restaurant şi pe terasă.

Camerele sunt mobilate practic şi sunt amplasate într-o aripă nouă construită recent, care combină un stil modern cu elemente clasice. Acestea sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin cablu, birou şi minibar. La cerere se oferă room service.

La hotel există un bar şi un restaurant cu o sală de mese elegantă. Acesta serveşte mâncăruri româneşti şi internaţionale. Oaspeţii se pot bucura de masă şi de un pahar de vin însoţite de muzică live sau pe terasa frumos mobilată, atunci când vremea este frumoasă.

Centrul spa de la Belvedere le oferă oaspeţilor o varietate de tratamente de relaxare, inclusiv o saună, o cadă cu hidromasaj şi masaje. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de spălătorie şi o recepţie cu program nonstop. Hotelul oferă gratuit o parcare privată cu pază.

Tarife:

3*
Single: 140 lei
Double: 180 lei
Suita: 250 lei

4*
Single: 185 lei
Double: 230 lei
Suita: -

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Belvedere