Nu exista poza

|

Hotel Flora **

Adresă: Str. Mihai Eminescu Nr. 10
  Slănic Moldova, jud. Bacău, Romania

Telefon: +40 234 348473;+40 234 348879

Fax: +40 234 348053

Web:

 

Descriere

Statiunea Slanic-Moldova este situata in muntii Oituz - Carpatii Rasariteni, la 300 de km de Bucuresti, la 18 km de orasul Targu-Ocna si la 84 km de Bacau, intr-o depresiune inconjurata de paduri de foioase si rasinoase, la o altitudine de 530 m.

Facilitati generale: acces internet wireless, incalzire centrala, camera de bagaje, camere fumatori, parcare, seif la receptie, transfer la aeroport, transfer la gara. Dotari in camere: baie proprie, balcon, doua paturi separate, pat dublu, telefon, TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Flora