Hotel Porolissum

|

Hotel Porolissum ***

Adresă: Str. Unirii, Nr. 1
  Zalău, jud. Sălaj, Romania

Telefon: +40 260 613301

Fax: +40 260 613301

Web: www.hotelporolissum.ro

 

Descriere

Hotelul Porolissum din Zalău a fost construit în intervalul 1972-1974. În prezent hotelul Porolissum a fost renovat integral şi beneficiază de cele mai moderne dotări şi facilităţi.

Tarife 2013:

Single Standard:
L - J: 130 Lei
V - D: 110 Lei

Double Standard
L - J: 140 Lei
V - D: 120 Lei

Single Lux
L - J: 140 Lei
V - D: 120 Lei

Double Lux
L - J: 160 Lei
V - D: 140 Lei

Apartament Lux
L - J: 220 Lei
V - D: 200 Lei

* Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Localizare

Hotelul porolissum este situat în nord vestul României, la 100 de km de graniţă cu Ungaria şi la 80 de km de cel mai apropiat aeroport internaţional ( Cluj Napoca ).

Facilităţi

Activităţi

Vă oferim, într-un ambient impregnat cu stil şi eleganţă, o gamă variată de băuturi alcoolice, răcoritoare şi sortimente de cafea.. E un loc ideal pentru a petrece momente de relaxare în compania prietenilor sau a partenerilor de afaceri. De ce nu, vă puteţi oferi şi dumneavoastră un moment de intimitate, lecturând presă sau urmărind programele TV preferate. Deoarece micile plăceri conturează sublimul vieţii, vă propunem această locaţie pentru clipe memorabile. - MASAJ DE RELAXARE - MASAJ GENERAL - MASAJ PENTRU TONIFIEREA FEŞELOR ŞI COAPSELOR - MASAJ PENTRU VERGETURI ( FEŞE ŞI ABDOMEN ) - MASAJ ANTICELULITIC ( ABDOMEN,COAPSE,GAMBE ) - MASAJ FACIAL PENTRU REDUCEREA RIDURILOR - MASAJ FACIAL CU INFRAROŞU - ÎMPACHETĂRI CU PARAFANGO ( ABDOMEN,COAPSE,FEŞE) - ÎMPACHETĂRI CU CIOCOLATĂ ( ABDOMEN,COAPSE,FEŞE ) - ÎMPACHETĂRI CU CIOCOLATĂ ( ABDOMEN,FEŞE,COAPSE ) - MASAJ GRUPE MUSCULARE

Servicii

Room-service, Serviciu de trezire, Servicii poştale, Servicii telefonice locale, interurbane, Acces la internet, Casă de schimb valutar, Păstrarea obiectelor de valoare ale turiştilor, Parcare în aer liber, Informaţii turistice şi culturale, Informaţii privind orarul mijloacelor de transport, Rezervare de bilete pentru mijloace de transport în comun, Posibilităţi de organizare recepţii, conferinţe în săli dotate cu videoproiector cu, capacităţi de 85 şi respectiv 20 de locuri, Serviciu pentru curăţat şi lustruit încălţămintea, apărat de curăţat încălţămintea pe nivel, Asigurarea cu umbrele în caz de ploaie, Salon de masaj, Rampă de acces în hotel pentru persoanele cu deficiente fizice.

Camere

Descriere (dotări)

CAMERE SINGLE, TWIN şi MATRIMONIALE STANDARD: Camerele sunt climatizate şi dispun de închidere electronică. Au următoarele facilităţi: tv color, televiziune prin cablu, conexiune la inernet, telefon, minibar. Băile sunt dotate cu cabină de dus. CAMERE SINGLE, TWIN şi MATRIMONIALE LUX: Dotările acestor camere sunt similare cu cele standard , internet, televiziune prin cablu, minibar, telefon, închidere electronică,diferenţă constă în existenţa aerului condiţionat iar băile sunt dotate cu cadă. APARTAMENTE LUX: Acestea dispun de 2 spaţii locuibile,cameră de primire a oaspeţilor şi dormitorul propriu zis, dotate cu mobilier funcţional , aer condiţionat, internet, televizor, televiziune prin cablu, telefon, minibar, închidere electronică iar pentru confortul dumneavoastră va punem la dispoziţie un jacuzzi cu multiple programe.

Restaurant

În cadrul restaurantului nostru puteţi savura preparate din bucătăria naţională şi internaţională, precum şi o gamă variată de băuturi alcoolice şi răcoritoare. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri însă prin extensie numărul de locuri se poate augmentă facilitând astfel organizarea unor evenimente precum nunţi, botezuri, banchete sau diverse prezentări. Luând în considerare localizarea ultracentrala a localului, accesul este mult facilitat. Va recomandăm restaurantul nostru pentru experienţe gastronomice deosebite.

Dotări

Dotări generale:

 • ParcareParcare
 • Room ServiceHandicapaţi
 • Conexiune InternetInternet
 • Mic dejun inclus în preţMic dejun
 • Servicii de spălătorieSpălătorie
 • Servicii călcat haineCălcat haine

Dotări camere:

 • TelefonTelefon
 • Aer condiţionatAer condiţionat
 • Cablu TVCablu TV
 • TelevizorTelevizor
 • Baie cu cadăBaie cu cadă

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

 • MasajMasaj
 • JacuzziJacuzzi
 • CaiCai

Galerie Foto

Hotel Porolissum ZalăuHotel Porolissum Zalău / 1Hotel Porolissum Zalău / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Porolissum