Hotel Griff

|

Hotel Griff ****

Adresă: Str. Crisan, Nr.21
  Zalău, jud. Sălaj, Romania

Telefon: +40 260 619125;+40 260 619126

Fax: +40 260 619125;+40 260 619126

Web: www.griffhotel.ro

GPS: 47.185411 - 23.054101

 

Descriere

Alegerea potrivită pentru turismul de business sau agrement, cu un design care evocă o atitudine rafinată si o armonie între clasic si modern, Griff Hotel păstrează calmul orasului si îl transpune în ambianta unui sejur relaxant.
Lasă-te cuprins de o cromatică atent aleasă, unde confortul si dotările camerelor, serviciile personalizate si staff-ul
amabil sunt doar câteva dintre beneficiile care creeaza o experienta veritabilă.
Am pornit de la o idee simplă: dacă lipsa de eleganță îți dă o senzație de platitudine, de ce să nu creăm o locaţie care să inspire un ”joie de vivre” rafinat și care să răspundă nevoilor unui turist mai informat, mai sofisticat. Am ales și un nume, care provine din mitologia greacă - Grifon, paznic al comorilor, simbolizând puterea şi vigilenţa. Și astfel, am creat povestea Griff Hotel.
Dacă ar fi să definim ceea ce ne conferă un caracter aparte, am alege atât cromatica telurică și abordarea de texturi fine, care dezvăluie un decor rafinat, cât și servirea atentă, unde fiecare detaliu creează o experiență de neuitat.

Tarife 2013:

Single:180 Lei
Double:190 Lei
Apartament: 220 Lei

Localizare

Localizat în centrul oraşului Zalău la 1 km de gară şi la 90 km de aeroport (Cluj Napoca) Hotelul Griff are o capacitate capacitate de cazare de 4 camere twin, 19 matrimoniale şi 2 apartamente.

Facilităţi

Servicii

Concierge, Room service, Spălătorie / Curăţătorie, Apărat lustruit pantofi, Depozit bagaje, Seif la recepţie, Listare/fax, Supraveghiere video recepţie, Rampă de acces, Parcare supravegheată, Transfer aeroport-hotel, Închiriere maşină.

Sală de conferinţe

Sală de Conferinţa de care dispune Hotelul Griff Zalău are o capacitate de 40 de locuri. Se pot organiza în incintă Griff Hotel Zalău, prezentări de marketing, conferinţe, întâlniri de afaceri, simpozioane şi întâlniri pentru clubbing.

Organizare de evenimente speciale

Mic dejun (disponibil şi pentru cei nerezidenţi în hotel), Prânz în regim business, Recepţii, Cocktailuri, Întâlniri, Dineuri, Aniversări, Servicii de catering.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele Hotelului Griff sunt dotate cu minibar, pay tv, telefon, aer condiţionat, acces internet , uscător păr, seif pentru păstrare valori. Griff Hotel Zalău are misiunea de a se ridica la nivelul aşteptărilor oaspeţilor săi.

Restaurant

Restaurantul Avalon ţi-a pregătit o delicioasă călătorie printre aromele variate ale gastronomiei mediteraniene şi internaţionale. Prin savoarea preparatelor care sunt însoţite de o selecţie rafinată de vinuri, vrem să creăm din experienţă restaurantului Avalon un reper pentru excelentă culinara şi servire amabilă. Numele restaurantului, care provine din vechile legende celtice ( Avaloch ”Insula merelor”- simbol de tinereţe, frumuseţe şi sănătate) ne-a inspirat în crearea unor specialităţi ale căror arome simple, naturale îţi vor răsfaţă fiecare simţ. Decorat într-un stil elegant, având o capacitate de 80 de locuri, restaurantul Avalon este un loc ideal.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun
  • Servicii de spălătorieSpălătorie
  • Servicii călcat haineCălcat haine

Dotări camere:

  • SeifSeif
  • Uscător de părUscător de păr

Galerie Foto

Hotel Griff ZalăuHotel Griff Zalău / 1Hotel Griff Zalău / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Griff