Hotel Aro Palace

|

Hotel Aro Palace *****

Adresă: Str. Eroilor Nr.9
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 477664;+40 268 477664

Fax: +40 268 475250

Web: www.aro-palace.ro

 

Descriere

Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, am reusit sa armonizam intr-un mod exceptional utilul cu placutul, combinand afacerile cu relaxarea si sa oferim garantia unei deserviri care sa raspunda necesitatilor dumneavoastra.
Hotelul va pune la dispozitie un numar de 312 camere duble, single, apartamente, garsoniere, 1 apartament prezidential, 1 camera pentru persoane cu handicap, 6 restaurante, 4 sali de conferinta, 1 centru spa, toate acestea fiind prevazute cu dotari de o calitate ireprosabila.

Camerele sunt elegante, spatioase si confortabile.

Camere de 5 Stele

Capacitate totala cazare:
- 106 camere cu 2 paturi
- 76 camere cu pat matrimonial
- 6 apartamente
- 7 suite (comunicante)
- 1 apartament prezidential de 200 mp
- 1 camera pentru persoane cu handicap

Camere de 4 Stele

Capacitate totala cazare:
- 80 camere duble
- 30 camere single
- 7 garsoniere

Facilitati: TV satelit, circuit video, telefon international, internet, seif, room-service, minibar, parcare, inchirieri auto, taxi, ziare, curierat, rezervari bilete, schimb valutar, bilete avion.

Servicii cu plata: room service, telefon, fax, spalatorie, curatatorie, calcatorie.


Tarife 2012:

Camera Single 5* 1 persoane 89.00 €
Camera Dubla 5* 2 persoane 110.00 €
Suite 5* 2 persoane 281.00 €
Apartament 5* 2 persoane 281.00 €

Facilităţi

Activităţi

Barul de noapte este un local de referinţă al oraşului Braşov şi recunoscut că unul dintre cele mai deosebite din ţara. Odată modernizat, marmură, decoraţiunile de lemn şi inox, oglinzile, candelabrele şi corpurile de iluminat, mobilierul, serigrafia, picturile, dau un aspect modern şi proaspăt clasicului Bar de Noapte a€œARO-PALACE”. Barul de zi a fost reconfigurat şi dotat, de asemenea, cu echipamente de ultima generaţie. Interiorul este dotat cu ecran şi videoproiector, precum şi cu posibilităţi de racordare la reţeaua voce-date, astfel încât spaţiul barului de noapte poate fi folosit şi pentru organizarea de conferinţe. Conceptul de program a avut în vedere revigorarea tradiţiei spectacolelor de cabaret (dans spaniol, hello dolly, pussycat dolls, duet romantic, french can-can) care se desfăşurau aici, în urmă cu mai bine de două decenii. Sonorizare pentru scenă, utilă în cazul prestaţiilor artistice life contribuie în mare măsură la calitatea spectacolului, punând în valoare acustică binecunoscută a Barului de Noapte. Capacitate: 220 locuri Centrul de agrement şi sport a€œWellness & Spa” Aro Palace, va oferă toată gamă de servicii pentru relaxare, odihnă, recuperare şi tratament. Între cele două ziduri medievale am construit două bazine de înot, unul destinat adulţilor (25m x 9m în adâncime variabila de la 1,30 m la 2,10 m) şi altul copiilor (adâncime variabila de la 0,6 m la 0,9 m), o zonă de saune umede şi uscate, o zonă de tratamente corporale şi faciale dotată cu aparate de hidroterapie, fizioterapie, magnetoterapie şi meşe de masaj tradiţional, trei zone de fitness-cardio (benzi de alergare, pedale alergare, biciclete cu spătar şi să), spinning (biciclete profesionale) şi clasic (aparate pentru spate, abdomen, picioare, braţe, piept etc), o cabină de bronzaj şi o sală de aerobic.

Servicii

Internet, Restaurant, Bar de zi, Bar de noapte, Cramă, Aer condiţionat, Cafenea, Cablu TV + HBO, Parcare păzită, Centru SPA, Salon de coafură, Centru conferinţe, Night club.

Camere

Descriere (dotări)

Structură camerelor - 5 stele: 106 camere cu 2 pături, 76 camere cu pat matrimonial, 6 apartamente, 7 suite (comunicante), un apartament prezidenţial de 200 mp, 1 cameră pentru persoane cu handicap. Structură camerelor - 4 stele: 80 camere duble, 30 camere single, 7 garsoniere. Servicii incluse în preţul camerei: recepţie 24 ore, apel de dimineaţă, transportul bagajelor, seif, transmitere mesaje, ziare, curierat, informaţii culturale şi turistice, internet, rezervare de bilete, apelare taxi, parcare. Servicii contracost: room-service, telefon, fax, spălătorie, curăţătorie, călcătorie

Restaurant

Specificul restaurantelor ARO PALACE este preponderent european cu influenţe româneşti. În total sunt aproximativ 300 de feluri de mâncare care se servesc în cele 6 restaurante: Salonul Albastru - capacitate 80 de locuri Salonul Central/ Bar de zi - 250 de locuri Sală Mare - 450 de locuri Sală Coloanelor - 100 de locuri Restaurant Belvedere - 80 de locuri

Dotări

Dotări generale:

 • ParcareParcare
 • BarBar
 • Room ServiceHandicapaţi
 • Sală de conferinţeSală conferinţe
 • RecepţieRecepţie
 • RestaurantRestaurant
 • Conexiune InternetInternet
 • Servicii de spălătorieSpălătorie
 • Servicii călcat haineCălcat haine

Dotări camere:

 • TelefonTelefon
 • Aer condiţionatAer condiţionat
 • Cablu TVCablu TV
 • SeifSeif

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

 • SpaSpa

Galerie Foto

Hotel Aro Palace BraşovHotel Aro Palace Braşov / 1Hotel Aro Palace Braşov / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Aro Palace