Hotel Piemonte

|

Hotel Piemonte ****

Adresă: Str. Mihail Saulescu Nr. 149
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 455849

Fax: +40 268 456414

Web: www.hotelpiemonte.ro

 

Descriere

Situat in Statiunea Turistica Predeal, pe Dn1, Hotel Piemonte este locul ideal atat pentru vacante de neuitat precum si pentru organizarea de intalniri de afaceri.

Facilitati cazare: fax, TV in living, ATV, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, sala de fitness, se accepta animale, parcare, masaj, jacuzzi, spalatorie, room service, sauna, plata cu cardul, living, sala de mese, seif la receptie, semineu, bar, restaurant, beauty center, sala de conferinte.

Tarife 2013:
01.03.2013-30.11.2013
Camera single: 179 RON
Camera dubla: 204 RON
Apartament: 270 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Piemonte