Hotel Dana II

|

Hotel Dana II ***

Adresă: P-ta Libertatii Nr. 2
  Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania

Telefon: +40 261 806230;+40 261 806231;+40 261 806232;+40 261 806233

Fax: +40 261 710072

Web: www.dana-hotel.ro

GPS: 47.793914 - 22.871711

 

Descriere

Hotel Dana 2 este cel doilea hotel din rândul hotelurilor Dana care se disting prin stil, eleganţă şi servicii ireproşabile.
Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobră, dar în acelaşi timp caldă, sunt motive suficienţe pentru a susţine cele trei stele înscrise pe frontispiciul hotelului. Hotelul este situat în centrul istoric al oraşului Satu Mare, facilitând accesul rapid la tot ce este important în oraş.
În incintă hotelului veţi găsi restaurant, bar, sală de conferinţa, piscină, conexiune la Internet în fiecare cameră şi o atmosferă călduroasă care va vor face şederea la noi cât se poate de plăcută. Hotelul este situat în centrul istoric al oraşului Satu Mare astfel fiind nu doar foarte captivant ci şi aproape de tot ce poate fi mai important în oraş.
Vis-a-vis de hotel se află parcul central al oraşului cu vestitele sale fantane arteziene, oferind un refugiu pentru toţi cei care vor să scape de haosul cotidian. În proximitatea hotelului se află şi centrul administrativ al oraşului astfel putând să va rezolvaţi problemele de afaceri în cel mai facil mod posibil. Hotel Dana 2 va surprinde plăcut orice musafir al sau combinând înaltele standarde europene cu plăcută ospitalieritate tradiţională românilor. Acest hotel este locul unde cu siguranţă va veţi simţi că acasă. Veţi intră client şi veţi plecă prieten.

Tarife 2013:

Single: 171 RON
Matrimonial: 225 RON
Double: 225 RON
Suite: 252 RON

*Tarifele includ: mic dejun in stil buffet suedez, internet wireless si acces la piscina

Facilităţi

Activităţi

În timpul liber suntem încântaţi să va invităm în centrul de relaxare al hotelului unde va aşteaptă să petreceţi momente plăcute în piscină hotelului , dotată cu jacuzii sau la sauna uscată. De asemenea, room service-ul va stă la dispoziţie 24 de ore din 24, încântat să-şi ofere serviciile .

Servicii

Televizor color, Mini-bar, Telefon intermational, Conexiune la Internet de mare viteză şi Baie dotată cu jacuzii.

Sală de conferinţe

Apartamentul conferinţa este alcătuit dintr-un dormitor cu un pat dublu şi o cameră de zi special concepută pentru conferinţe; acestea oferă o atmosferă excelentă pentru întâlnirile de afaceri. Dotat cu televizoare color, mini-bar, telefonul internaţional, jacuziiul şi conexiunea la Internet oferă satisfacţie celor mai exigenţe pretenţii.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele şi apartamentele sunt fără îndoială spaţiile cele mai importante pentru un oaspete. Cunoaştem acest lucru şi din acest motiv am acordat o atenţie deosebită acestora. Camerele single, double, matrimoniale şi apartamentele sunt dotate cu televizor color, mini-bar, telefon intermational, conexiune la Internet de mare viteză şi baie dotată cu jacuzii, astfel satisfăcând şi cele mai exigenţe cerinţe. Atmosferă călduroasă şi serviciile ireproşabile va vor face să alegeţi Hotel Dana 2 pentru fiecare vizită pe care o veţi face în Satu Mare.

Restaurant

Pentru un confort maxim Hotelul Dana 2 oferă oaspeţilor săi un restaurant şi un bar care stau non-stop la dispoziţia lor. Restaurantul combină bucătăria modernă europeană cu specialitatiile tradiţionale româneşti toate fiind pregătite cu cea mai mare grijă pentru că şi cei mai exigenţi gurmanzi să aibă o memorabilă experienţă culinara. Barul, situat la subsolul hotelului, oferă, prin designul ultra modern şi totodată elegant, o atmosferă pe toate gusturile. Barul este dotat cu televizor cu plasmă şi cu fotolii de piele, astfel fiind un ideal loc de relaxare pentru toţi oaspeţii noştrii.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină
  • SaunăSaună
  • JacuzziJacuzzi

Galerie Foto

Hotel Dana II Satu MareHotel Dana II Satu Mare / 1Hotel Dana II Satu Mare / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Dana II