Hotel Dana

|

Hotel Dana ***

Adresă: Str. Careiului Nr.128
  Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania

Telefon: +40 261 877787;+40 261 877786;+40 261 877785

Fax: +40 261 877780

Web: www.dana-hotel.ro

GPS: 47.784976 - 22.863741

 

Descriere

Aflat la iesirea din Satu Mare spre Oradea, hotelul Dana este cel mai nou hotel din zona. Dotat la standarde internationale, este un etalon în domeniul hotelier pentru toata zona de nord-vest a României. Calitatea serviciilor, conditiile excelente de cazare si servire, ambianta creata va vor face sa va simtiti ca acasa. Principala noastra prioritate o reprezinta satisfacerea tuturor dorintelor si nevoilor clientului.
Va invitam cu toata stima sa intrati si dumneavoastra în marea familie a celor care vor privi întotdeauna hotelul Dana ca o a doua casa.
Ambianta placuta este asigurata de decorul original, rivalizând cu cele întâlnite în marile hotele europene, decorul reprezinta o îmbinare între arta contemporana (tablouri cubiste, semnate Kandinsky) si o multitudine de plante exotice. Va stau la dispozitie camere cu unul sau doua paturi, precum si apartamente, în total 100 de locuri de cazare.
De asemenea, complexul cuprinde un salon restaurant, cu orchestra, bar de zi si terasa.
În interes de afaceri, va punem la dispozitie un salon de receptii si conferinte precum si un birou de schimb valutar.
Securitatea autoturismului dumneavoastra este garantata în parcarea pazita a hotelului.
Apartamentele înglobeaza toate calitatile camerelor cu unul sau doua paturi, oferind în plus caracteristici care le fac sa reprezinte maximul de confort. Fiind alcatuite dintr-o camera de zi, un dormitor si o baie, cu dotari ireprosabile, apartamentele recreaza atmosfera propriului camin. Mobilierul, cât si dotarile speciale (cum ar fi cada de baie cu jacuzzi) fac ca apartamentele noastre sa rivalizeze cu acelea ale marilor hotele europene.

Tarife 2013:

Camera Single: 108 Lei
Camera dubla: 162 Lei
Camera matrimoniala: 162 Lei
Apartament: 189 lei

*Tarifele include: mic dejun in stil buiffet suedez si internet wireless

Facilităţi

Obiective turistice

Judetul Satu Mare cuprinde numeroase zone cu un ridicat interes turistic, nu numai din punct de vedere cultural ci mai ales din punct de vedere etnografic. Zona Oas, aflata la aproximativ 50km de municipiul Satu Mare pastreaza fidel obiceiurile si traditiile stravechi, Tasnad cu cel mai vechi strand termal din zona, Carei cu numeroase monumente istorice din perioada medievala, reprezinta un mare interes turistic, si merita sa fie vizitate.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele sunt de doua feluri, cu pat dublu sau cu doua paturi. Dispuse simetric la cele trei nivele, se disting prin bun gust si ergonomie. Fiecare camera este izolata fonic, fiind dotata cu linie telefonica internationala, TV-satelit si frigo-bar. Securitatea dumneavoastra este asigurata, hotelul fiind dotat cu sistem de stingere automata a incendiilor de ultima generatie.

Restaurant

Cu siguranta ca poftele oricarui gurmand vor fi satisfacute de restaurantul hotelului. Meniul variat si deservirea exemplara va vor face sa va simtiti ca acasa. Ambianta deosebita este o îmbinare perfecta de lumina si decor, luxul fiind cuvantul care descrie cel mai bine sentimenul pe care îl veti încerca odata asezati la masa. Barul hotelului va sta la dispozitie 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamâna. Ambianta deosebita este realizata printr-o inedita combinatie de lumina si culoare. Satisfactia clientului este garantata de gama variata de bauturi si produse existente. Toate acestea, precum si atmosfera intima, va vor face sa petreceti momente unice, departe de efervescenta vietii cotidiene.

Împrejurimi

Judetul Satu Mare este asezat în nord-vestul României pe cursul inferior al Somesului, învecinându-se cu Ucraina la nord, cu Ungaria la vest si cu judetele Bihor, Salaj si Maramures la sud si la est. Judetul are o suprafata totala de 4405 km², reprezentând 1,85% din teritoriul national, si ocupa locul 36 �ntre judetele tarii din acest punct de vedere. Pornind din partea vestica a judetului, de la câmpia traversata de râurile Somes, Tur si Crasna, relieful judetului se înalta înspre est pâna la muntii Oas si Gutâi, culminând cu vârful Pietroasa (1200 m). Clima este temperata, cu veri calde, ierni reci si precipitatii bogate.

Dotări

Dotări generale:

  • BarBar
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • JacuzziJacuzzi

Galerie Foto

Hotel Dana Satu MareHotel Dana Satu Mare / 1Hotel Dana Satu Mare / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Dana