Hotel Hera

|

Hotel Hera ***

Adresă: Str. Trei Brazi Nr. 12
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 455607;+40 264 455608

Fax: +40 268 455607;+40 264 455608

Web: www.hotelhera.ro

 

Descriere

Situat in statiunea Predeal, pe drumul ce duce la cabana Trei Brazi, la 15 minute distanta de partia Clabucet, Hotelul Hera ofera conditii deosebite de cazare, servire a mesei si petrecere a timpului liber.

Cu cele 20 de apartamente plus cele 4 garsoniere, toate complet utilate, Hotelul Hera este un apart-hotel cu standarde auto-impuse inalte. Apartamentele si garsonierele sunt spatioase si ofera living/spatiu de zi, dormitor, bucatarie si baie.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, ATV, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, piscina, acces la bucatarie, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Tarife :
Garsoniera (single):170 Ron / zi
Garsoniera (dubla): 190 Ron / zi
Apartament: 230 Ron / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Hera