Hotel Turist

|

Hotel Turist **

Adresă: Bd. Mamaia Nr.288
  Constanţa, 900552, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 831006

Mobil: +40 722 635171

Fax: +40 241 831006

Web:

 

Descriere

Hotel Turist este amplasat în partea de nord a oraşului Constanţa la 500 de metri distanţă de staţiunea Mamaia.

Hotel Turist ofera clientilor sai 47 de camere duble: 22 cu paturi separate si 25 cu pat matrimonial, dotate cu instalatie de incalzire, sisteme de climatizare propiu, televizor cu cablu TV, baie propie cu dus, frigider.

Dotari si servicii:sala de conferinte de 35 de locuri, dotata cu videoproiector, flip-chart, sonorizare si aer conditionat, restaurant cu o capacitate de 40 de locuri si cu cele mai bune produse din bucataria romanesca, mic dejun inclus in cazare, terasa de 90 de locuri, parcare propie pazita, organizare de evenimente, sala de mese, living, bar.

Tarife:
Single - 113.45 RON (MD+taxa hotel)
Double - 143.97 RON (MD+taxa hotel)
Apartament - 205.58 RON (MD+taxa hotel)

Facilităţi

Servicii

Sală de conferinţe de 35 de locuri, dotată cu videoproiector, flip-chart, sonorizare şi aer condiţionat, Restauran, Mic dejun inclus în cazare, Terasă de 90 de locuri, Parcare propie păzită, Organizare de evenimente, Sală de meşe, Living, Bar, Frigider.

Parcare

Pentru că maşină dumneavoastră să fie în siguranţă, hotelul pune la dispoziţie o parcare propie păzită.

Sală de conferinţe

Sală de conferinţe: capacitate 30 locuri, dotată cu videoproiector.

Camere

Descriere (dotări)

Hotel Turist este structurat pe 3 nivele şi pune la dispoziţia clienţilor săi 47 de camere duble: 22 cu pături separate, 25 cu pat matrimonial. De menţionat, faptul că fiecare cameră este dotată cu: instalaţie de încălzire, sisteme de climatizare propiu, televizor cu cablu TV, baie propie cu dus, frigider.

Restaurant

Restaurantul hotelului are o capacitate de 40 de locuri şi vă pune la dispoziţie cela mai bune produse din bucătăria românescă. În luna mai se deschide terasă de 90 de locuri. Aceasta oferă un ambient cald şi elegant, unde veţi petrece, într-o atmosferă plăcută, clipe de neuitat.

Împrejurimi

Locaţia hotelului este deosebită, având în jurul acestuia obiective deosebit de plăcute: panoramă hotelului este spre Parcul Tăbăcăriei şi lacul cu acelaşi nume, în partea nordică Staţiunea Mamaia, respectiv plajă la 500 metri, în partea sudică (spre centrul oraşului) la 500 de metri Delfinariul. Cea mai nordică staţiune a rivierei româneşti, Mamaia este şi cea mai mare staţiune din România. Mamaia dispune de cea mai completă dotare dintre staţiunile de pe Litoral pentru sporturile nautice. Investiţiile făcute în ultimul timp fac din Mamaia cea mai competitivă destinaţie de vacanţă pentru turiştii români, iar anul acesta se aşteaptă sosirea şi a unor grupuri mărite de turişti occidentali. Bază de cazare a staţiunii este privatizata 100% şi sperăm că acest lucru va determină creşterea calităţii serviciilor turistice. Centrul staţiunii şi promenadă au fost refăcute în întregime. În zonă Cazinoului o frumoasă piaţetă cu fântână arteziană şi chioşc pentru orchestrele care susţin program artistic în fiecare seară determină o mulţime de turişti să petreacă serile calde de vară aici. Factori de cură: cură heliomarina, tratamente reumatologice, ginecologice, dermatologice, de întreţinere, regenerare, gimnastică medicală.

Dotări

Dotări generale:

 • ParcareParcare
 • BarBar
 • Sală de conferinţeSală conferinţe
 • RestaurantRestaurant
 • Mic dejun inclus în preţMic dejun

Dotări camere:

 • Aer condiţionatAer condiţionat
 • Cablu TVCablu TV
 • TelevizorTelevizor
 • FrigiderFrigider
 • Baie cu cadăBaie cu cadă

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

 • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Turist ConstanţaHotel Turist Constanţa / 1Hotel Turist Constanţa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Turist